LÄS VÅRA ANTOLOGIER OM FLYGETS MÖJLIGHETER!

Connect Sweden har tagit fram två antologier där framstående företagsledare, politiker, forskare, debattörer och visionärer från olika områden ger sin bild av flygets möjligheter. I den första antologin berättar de medverkande hur flyget tagit dem ut i världen och om vilka möjligheter som flyget skapat för dem som individer, för företagen de arbetar i och för Sverige. I vår andra antologi fokuserar de medverkande på Arlanda – på flygplatsens roll för dem och för Sverige, och vad Arlanda kan och ska vara i framtiden.

Vi önskar en trevlig läsning!

Jacob Wallenberg 

ANTOLOGI NUMMER ETT

Flygförbindelsernas betydelse manifesterar sig på olika sätt för olika grupper i samhället. Vi är därför glada över att här kunna presentera en bred skara deltagare från bland annat näringslivet, politiken och akademikervärlden som delar med sig av sina erfarenheter och pekar på möjligheter och utmaningar med våra flygförbindelser.

Ni kommer exempelvis kunna läsa om vad Swedbanks vd Michael Wolf ser för behov bland bankens många småbolagskunder, vad författaren Johan Norberg tror om framtidens transportmedel och varför Financial Times-journalisten Richard Milne med Norden och Baltikum som arbetsplats är beroende av flexibla flygförbindelser.

Samtliga artiklar finns även att läsa här på Connect Swedens hemsida under rubriken “Artiklar“. Men vill ni läsa antologin i sin helhet så finns den att ladda ner som pdf eller beställa via formuläret nedan.

ANTOLOGI NUMMER TVÅ

I denna vår andra antologi har vi valt att fokusera på Stockholm Arlanda Airport och på flygplatsens roll. Vi har låtit företagsledare, forskare, politiker, debattörer och visionärer från olika områden fundera över vad flygplatsen betyder för dem och för Sverige. Vi har också bett dem att kika i kristallkulan och ge sin bild av vad Arlanda kan och ska vara om tio, tjugo eller kanske femtio år. 

Vi kan avslöja att de ser en plats för innovationer och ny teknik, med en miljö och en funktionalitet som gör Arlanda till något mer än en plats som man bara reser till och från. Arlanda som kreativ knutpunkt för människor, tankar, affärer och utbyte. 

Alla artiklar från vår nya antologi finns att läsa under rubriken “Artiklar“. Vill ni läsa antologin i sin helhet så finns den att ladda ner som pdf eller beställa via formuläret nedan.

Beställ våra antologier om flygets möjligheter

Fyll i formuläret så skickar vi en antologi till dig! (gratis)

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Dela detta: