LÄS VÅR ANTOLOGI OM FLYGETS MÖJLIGHETER!

Connect Sweden har tagit fram en antologi där framstående företagsledare, politiker, forskare och debattörer berättar om hur flyget tagit dem ut i världen och om vilka möjligheter som flyget skapat för dem som individer, för företagen de arbetar i och för Sverige.

Flygförbindelsernas betydelse manifesterar sig på olika sätt för olika grupper i samhället. Vi är därför glada över att här kunna presentera en bred skara deltagare från bland annat näringslivet, politiken och akademikervärlden som delar med sig av sina erfarenheter och pekar på möjligheter och utmaningar med våra flygförbindelser.

Ni kommer exempelvis kunna läsa om vad Swedbanks vd Michael Wolf ser för behov bland bankens många småbolagskunder, vad författaren Johan Norberg tror om framtidens transportmedel och varför Financial Times-journalisten Richard Milne med Norden och Baltikum som arbetsplats är beroende av flexibla flygförbindelser.

Samtliga artiklar finns även att läsa här på Connect Swedens hemsida under rubriken ”Artiklar”. Men vill ni läsa antologin i sin helhet så finns den att ladda ner som pdf eller att beställa via formuläret nedan.

Vi önskar en trevlig läsning!

Jacob Wallenberg & Torborg Chetkovich

Beställ vår antologi om flygets möjligheter

Fyll i formuläret så skickar vi en antologi till dig! (gratis)

Dela detta: